Project Description

Nassen met Niels

Samen met Robin Rou hebben we ons examenproject Nassen met Niels mogen maken. Na een post op Facebook en Linked-in kwamen wij in contact met Niels een freelance kok. Vooral de naam Nassen met Niels en zijn vrolijke manier van communiceren hebben wij gekozen om Niels blij te maken met een waardig product.Vers, gezond, biologisch en een voorkeur naar vegetarisch zorgt Nassen met Niels voor de catering op locatie. Verder is hij ook in te huren voor hulp in de keuken. 

Uitvoering

Tijdens de brainstorm hadden we al snel besloten om een huisstijl neer te zetten waarbij foto’s van het eten centraal staat. Immers is het eten het belangrijkste visitekaartje van een kok. Het presenteren als het logo in een banner heeft de mogelijkheid elk gerecht als achtergrond te nemen.

In het beeldmerk hebben we gekozen voor een groene kleur dat gelijk staat aan biologisch. In combinatie met het koksmes (waardoor de “N” ontstaat) laat zien dat het om kwaliteit gaat.

Aansluitend op het belangrijkste visitekaartje hebben we een digitale pdf boekje  bedacht die mensen gratis kunnen downloaden wanneer ze zich aanmelden aan de nieuwsbrief. In dit boekje staan meerdere recepten waarbij iemand op afstand de smaak van Nassen met Niels kan proeven.

Logo Huisstijl Website